Skip to content

ASK OUR QUEENS

Heb je nog vragen over het Drag Camp? Hier hebben we er alvast een paar voor je beantwoordt

3, 4 en 5 november 2023

Bij de Make Up sisters studio in het centrum van Breda.

Het adres is: 

Make Up Sistsers

Reigerstraat 22

4811XB Breda

Bij Van der Valk Princeville 

Je overnacht hier in een standaard 2 persoons kamer. Wil je liever alleen slapen? Dat kan! Check de juiste box aan bij het reserveren. De meerkosten van een privé kamer zijn €50,-. 

Hostess and the mostess Antonia in the Building

De kosten zijn €595,- euro voor 3 dagen drag programma. 

Je kan het bedrag eenmalig betalen of in drie of zes termijnen betalen, waarbij er per termijn 7,50 euro aan administratiekosten wordt berekend. Zowel bij eenmalige betaling als voor betaling in termijnen wordt een factuur (of factuur per termijn) toegestuurd. 

Voor het bedrag van €595,- zit inbegrepen:

 • Fijne hotelkamer voor 2 nachten
 • 6 workshops van bekende queens
 • Gebruik van tools en makeup
 • 2 keer ontbijt
 • 2 keer lunch
 • Showdiner
 • Professionele fotoshoot met gratis foto
 • Wellness
 • Nog veel meer! 

Onder andere… Drag make up, Performance (waaronder Lipsyncing), Wigsstyling, Why Drag (alles over drag!) en nog meer!  Elke editie heeft een andere invulling van workshops. 

Drag kleding en pruik (Wig), we adviseren om minimaal 1 pruik en 1 setje  drag kleding mee te nemen waarmee je kan oefenen. Meerdere kleding en pruiken is ook mogelijk (voor de shoot of performance). Verder is de make up op basis van bruikleen. We bieden ook de mogelijkheid om zelf een pakket aan te schaffen. 

Jazeker! Geef dit op het inschrijfformulier. We bieden een basispakket aan waarmee je jezelf tot drag kan opmaken. 

De photoshoot wordt gedaan door een professionele fotograaf. Hierbij krijgt iedere deelnemer 1 foto gratis. Je krijgt ook de mogelijkheid om meerdere foto’s bij te kopen. Per persoon is er beperkte tijd waarin er foto’s geschoten kunnen worden. Heb je verschillende looks of pruiken? Hou rekening met de tijdsdruk. 

Tijdens het kamp wordt er beeldmateriaal geschoten, zowel foto’s als video, zodat we een mooie compilatie kunnen maken. Wanner de video klaar is doen wij deze verspreiden onder de deelnemers.  

Voor aanvang van het kamp vragen wij iedere deelnemer om een vrijwaringsverklaring te tekenen waarin staat dat wij het beeldmateriaal kunnen gebruiken voor promotionele doeleinden om het volgende kamp te promoten. Zoals aangegeven wordt al het beeldmateriaal ook verspreid onder de deelnemers. 

Bij het boeken van Drag Camp kan je aangeven of je een roommate wilt hebben. Je mag ook zelf een voorkeur aangeven. Indien je alleen komt delen we je bij iemand op de kamer in.

Liever alleen slapen? Dat kan ook! Hiervoor rekenen wij €50,- op de kosten van het kamp. 

Op het inschrijfformulier kan je jouw dieetwensen en/of allergieën doorgeven. Ben je vegetariër of eet je bijvoorbeeld geen vis dan kan dat hier aangegeven worden. Wij hier tijdens het kamp rekening mee houden.

 • Wat jammer dat je het Drag Camp wilt annuleren! 

Je mag altijd gebruik maken van je 14 dagen herroepingsrecht vanaf het boeken van Drag Camp. Is deze periode al verstreken? Dan hanteren wij de volgende voorwaarden:

Annuleren tot 14 dagen voor aanvang: 

 • Je betaald €25,- aan reserveringskosten en €25,- aan administratiekosten
 • Het resterende bedrag ontvang je retour in de vorm van een tegoedbon die je kunt inzetten voor een volgende editie

Annuleren binnen 14 dagen voor aanvang:

 • Je betaald 100% van de €595,- inschrijfkosten van Drag Camp. 
 • Je ontvangt geen tegoedbon of geld retour.