DutchEnglish

FAQ

Heb je nog vragen over het DragCamp? Hier hebben we er alvast een paar voor je beantwoordt

Zaterdag 12 en zondag 13 november 2022

Bij de Make Up sisters studio in het centrum van Breda.

Bij Van der Valk Princeville 

 Host:Antonia in the building. More Coming Soon 

De kosten zijn €395 euro. 

Je kan het bedrag eenmalig betalen of in drie termijnen betalen, waarbij er per termijn 7,50 euro aan administratiekosten wordt berekend. Zowel bij eenmalige betaling als voor betaling in termijnen wordt een factuur (of factuur per termijn) toegestuurd. 

Voor het bedrag zit inbegrepen: Hotel, de workshops van de Queens, gebruik van make up en de tools, Ontbijt, Lunch, Diner, Photoshoot (1 foto, andere kan je extra bijkopen), wellness en meer! 

Onder andere… Drag make up, Kleding/ Padding/ Tocking, Catwalk, Performance (waaronder Lipsyncing), Wigsstyling, Why Drag (alles over drag!) en nog meer!  Let op dit is een voorbeeld elke camp is anders en heeft ook een andere invulling !!!

Drag kleding en pruik (Wig), we adviseren om minimaal 1 pruik en 1 setje kleding mee te nemen waarmee je kan oefenen. Meerdere kleding en pruiken is ook mogelijk (voor de shoot of performance). Veder is de make up op bruikleenbasis, we bieden wel de mogelijkheid om zelf een pakket aan te schaffen. 

Ja dat kan door middel van het aan te geven op het inschrijfformulier. We bieden een basispakket aan waarmee je jezelf tot drag kan opmaken. 

De photoshoot wordt gedaan door een professionele fotograaf. Hierbij krijgt iedere deelnemer 1 foto (deze is inbegrepen bij het kamp). Als deelnemer kan zelf bepalen of hij meerdere foto’s extra erbij wilt kopen. Per persoon is een bepaalde tijd dat er foto’s geschoten kunnen worden. Indien je een andere pruik of setje wilt proberen moet dit binnen de tijd gedaan worden. 

Tijdens het kamp wordt er beeldmateriaal geschoten, zowel foto’s als video, zodat we een mooie compilatie kunnen maken. Dit materiaal zal voor iedere deelnemer na het kamp te downloaden zijn vanaf de website. 

Vooraf het kamp vragen wij iedere deelnemer een vrijwaring verklaring te tekenen dat we het foto en beeldmateriaal kunnen gebruiken voor promotionele doeleinden om het volgende kamp te promoten. Zoals aangegeven kan iedereen de foto’s van de site halen (exclusief de fotoshoot) waar je als deelnemer op staat. 

Je kan vooraf het kamp opgeven met wie je op de kamer wilt slapen. Indien je alleen komt delen we je bij iemand op de kamer in. Wil je alsnog alleen slapen dan kan dat tegen een extra betaling van 50 euro. 

Op het inschrijfformulier kan je jouw dieetwensen en/of allergieën doorgeven. Ben je vegetariër, of eet je bijvoorbeeld geen vis dan kan dat hier opgegeven worden. Wij zullen hiermee rekening houden met het eten. 

Zie deze pagina voor de voorwaarden