Skip to content

Over ons

Alles over de mensen achter Dragcamp

Organisatietalent

In 2021 vond de eerste editie van Dragcamp plaats, een bijzonder evenement dat zich richt op het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van drag. Bij Dragcamp staat de acceptatie van jezelf centraal, en we verwelkomen iedereen met open armen, ongeacht achtergrond of identiteit.

De drijvende kracht achter Dragcamp is niemand minder dan Antoni Wanders, een erkende persoonlijkheid in de wereld van drag, vooral bekend als Antonia in The Building. Zijn expertise en toewijding hebben hem een gevestigde naam gemaakt in de draggemeenschap.

 

Naast het leiden van Dragcamp heeft Antoni Wanders ook een prominente rol in de organisatie van het jaarlijkse Paaldanskamp.

Dragcamp is niet zomaar een evenement; het is een platform voor zelfexpressie, kunst en community. Hier kunnen mensen hun ware zelf ontdekken en omarmen, terwijl ze genieten van de kleurrijke en creatieve wereld van drag. We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen die deel wil uitmaken van deze geweldige ervaring en hun innerlijke diva wil laten stralen. Kom naar Dragcamp en ontdek de prachtige wereld van drag en laat je eigen creativiteit helemaal los!

Onze Partners