Skip to content

Drag Workshops

Bekijk hier onze geweldige lineup en workshops

Workshop Why Drag?

Hold on to your wigs voordat ze er af vliegen tijdens de workshop Why Drag? Tijdens deze introductie workshop leren we elkaar beter kennen en kan jij jezelf helemaal laten zien voor het mooie mens dat je bent. 

Deze editie wordt de workshop Why Drag gecombineerd met The Power of Drag door de fantastische docent DeeDee Janssens! Lees hieronder meer! 

Drag Make up Workshop

Tijdens deze  workshop leer je alle tips & tricks van professionele queens die jou gaan helpen om je make-up skills verder te ontwikkelen dan dat je ooit voor mogelijk had gehouden. 

Deze editie wordt de workshop drag make-up door niemand minder gegeven dan Megan Schoonbrood

Megan staat bekend als een populaire en extravagante queen uit Rotterdam, en zit al meer dan de helft van haar leven in het vak. Ze heeft 23 nummer 1 pageant titels en ontving ‘the Dusty Tiara’ voor haar jarenlange inzet voor de LHBTI-gemeenschap. Megan is een echte TV ster, zo was ze één van de deelnemers van “Utopia”, een jurylid bij “Make Up Your Mind” en een deelnemer in “De Alleskunner”. Ze is voornamelijk bekend om haar deelname aan het eerste seizoen van “Drag Race Holland”, waar ze de harten van vele mensen over de wereld veroverde.  

Meer dan genoeg ervaring om jou alles te leren over drag make-up. 

Drag make up drag make over
Workshop Wigstyling bij Dragcamp

Workshop Wig styling

In deze workshop leer je alle geheimen van het creëren van prachtige, show-stopping pruiken. Van het stylen en vormgeven tot het bevestigen en onderhouden, je krijgt alle tips en tricks van ervaren queens. Mis deze kans niet en rock die pruiken als een pro!


Amnesia Grande is de perfecte keuze als docent voor de workshop wig styling! Met haar expertise en jarenlange ervaring is ze dé queen in het creëren van adembenemende pruiken. Leer van haar de geheimen van het vak en ontdek de hemelse match tussen wigs en drag. Ontdek Amnesia Grande en haar spectaculaire stylen!

The Power of Drag

Tijdens deze geweldige workshop kom je alles te weten over de dragwereld van je docent. Elke editie is deze workshop compleet anders dankzij de dragtastische docenten en hun verhalen.

Waarom Drag why drag
Workshop Lipsync & Catwalk bij Dragcamp

Workshop Lip Sync & Comedy

Bereid je voor op een weergaloze explosie van creativiteit en zelfexpressie! Tijdens Drag Camp XXL Edition brengen we je de workshop lipsync & comedy. Leer hoe je jouw innerlijke diva kunt laten stralen op het podium met onweerstaanbare glamour, fierce moves en show-stopping charisma.

Klaar om jezelf te transformeren tot de ultieme drag sensatie? Kom naar onze geweldige workshop verzorgd door Obesia Grande, dé lipsync queen van Nederland en winnares  van Midden NL ( Absolutelydrag ) Next Drag Queen 2019-2020

 Obesia, een trotse vertegenwoordiger van de drag community, schittert ook als gastvrouw bij diverse evenementen.

Workshop Performance

Tijdens de workshop performance geven wij je een volledige introductie in de kunst van dans. Je leert hier een spectaculaire choreografie die je ook nog eens mag gaan opvoeren in vol ornaat!

De workshop performance staat natuurlijk op het lijf geschreven van Antonia in the Building! Deze superqueen doet haar naam eer aan want ze heeft echt alles in huis! 

Van sexy paaldansen tot acrobatisch Aerial Silk, ze kan het allemaal. Met een bak humor, een fantastische look en een echte dominicaanse attitude trekt ze elke keer opnieuw alles uit de kast.

Workshop Lipsync & comedy
Workshop nailart - Dragcamp 2023

Workshop Nail Art

Ontdek de geheimen van prachtige nagelkunst tijdens de Nail Art-workshop. Leer alles over het creëren van showstopping nagels, van styling tot onderhoud. Ervaren queens delen al hun tips en tricks. Mis deze kans niet en rock die nagels als een pro!

Bij de Nailart workshop tijdens Drag Camp XXL Edition leer je de kunst van nagelstyling van niemand minder dan de legendarische Gaya Stone. Als dé queen op het gebied van nagels en wimpers deelt ze haar expertise. Met The Drag Salon maakt ze wimpers, nagels en pruiken voor heel de community. Ook ken je haar misschien wel van Make up your mind.